Autor: Lauri Leet, kaasautor • 26. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus arhitektide õppekava keskendub rahvusvahelisusele

Irina Raud (Tehnikaülikooli arhitektuuriinstituudi direktor)
Foto: Eiko Kink
Tallinna Tehnikaülikooli arhitektuuri- ja urbanistikainstituut avas käesoleval sügisel kaheaastase ingliskeelse arhitektuuri magistriõppekava “Euroopa arhitektuur”. See on järjekordne samm teel, mis kinnistab tehnikaülikooli kasvavat rolli arhitektuuriõpingutes Eestis. Arhitektuuriinstituudi direktor Irina Raud näeb tekkinud konkurentsis vaid head.

3. detsembril astuvad üles Eesti Ehituskonverentsil 2015 Tallinna Tehnikaülikooli rektorr Jaak Aaviksoo ja Tallinna Tehnikakõrgkooli rektor Enno Lend, kellelt uurime täpsemalt, kuidas plaanivad kaks tehnilise kõrghariduse hiidu panustada ehitusalasele kõrgharidusele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785