8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärikinnisvara rekordaasta

Colliersi partneri Margus Tinno sõnul on oodata kinnisvara rekordaastat
Autor: Eiko Kink
Ärikinnisvara investeeringutel võib olla rekordaasta, ütles Colliersi partner Margus Tinno. Nimelt saavutab turumaht Colliersi info järgi tänavu 450 miljoni euro taseme, millega ületatakse 2007. aastast püsinud rekord.

Tinno sõnul on tulemusele kaasa aidanud väga aktiivne investeerimisturg ja mitu suurt tehingut. 10 miljoni euro ringi küündivad tehingud moodustavad tänavu kogumahust tervelt 85%. „Enamik tehingutest tehakse ikka teada-tuntud investorite või varavalitsejate kaudu, kuid tänavu on turule sisenenud ka uued investorid,“ ütles Tinno.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785