8. oktoober 2015

Ärikinnisvara rekordaasta

Colliersi partneri Margus Tinno sõnul on oodata kinnisvara rekordaastat
Autor: Eiko Kink

Ärikinnisvara investeeringutel võib olla rekordaasta, ütles Colliersi partner Margus Tinno. Nimelt saavutab turumaht Colliersi info järgi tänavu 450 miljoni euro taseme, millega ületatakse 2007. aastast püsinud rekord.

Tinno sõnul on tulemusele kaasa aidanud väga aktiivne investeerimisturg ja mitu suurt tehingut. 10 miljoni euro ringi küündivad tehingud moodustavad tänavu kogumahust tervelt 85%. „Enamik tehingutest tehakse ikka teada-tuntud investorite või varavalitsejate kaudu, kuid tänavu on turule sisenenud ka uued investorid,“ ütles Tinno.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688