Ärikinnisvara rekordaasta

Colliersi partneri Margus Tinno sõnul on oodata kinnisvara rekordaastat
Colliersi partneri Margus Tinno sõnul on oodata kinnisvara rekordaastat

Ärikinnisvara investeeringutel võib olla rekordaasta, ütles Colliersi partner Margus Tinno. Nimelt saavutab turumaht Colliersi info järgi tänavu 450 miljoni euro taseme, millega ületatakse 2007. aastast püsinud rekord.

Tinno sõnul on tulemusele kaasa aidanud väga aktiivne investeerimisturg ja mitu suurt tehingut. 10 miljoni euro ringi küündivad tehingud moodustavad tänavu kogumahust tervelt 85%. „Enamik tehingutest tehakse ikka teada-tuntud investorite või varavalitsejate kaudu, kuid tänavu on turule sisenenud ka uued investorid,“ ütles Tinno.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed