28. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon sõlmis Tivoli arenduse II etapi ehituslepingu

Autor: Pikksilma Kodu
Teise etapi tööde lepinguline maksumus on ligikaudu kuus miljonit eurot. Ehitustööd algavad oktoobris 2015 ning kestavad 13 kuud.

Lepingu tingimuste kohaselt on OÜ’l Pikksilma Kodu võimalus jõustada ka korterelamute kolmanda etapi ehitus täiendava 27 korteri ehitamiseks. Kolme etapi peale kokku lisandub piirkonda seeläbi 122 korterit.

„Selle aasta kevadel alustatud Tivoli elurajooni I etapi ehitustöödele on loogilise jätkuna lisandumas nüüd II etapp,“ ütles Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur. „Väga positiivne on tellija soov minna tempokalt edasi vastavalt algselt plaanitule. Siin on kahtlemata oma osa ka korterihuvilistel, kes soovivad asuda elama looduskaunisse keskkonda mere ääres.“

Elamud tulevad viiekorruselised ning majade juurde kuulub maa-alune parkla. Kõigis korterites on kaugkeskküte baasil vesipõrandaküte, autonoomne soojustagastusega sundventilatsioon ja targa maja lahendus, mis võimaldab kütet, jahutust, ventilatsiooni ja muid seadmeid mobiilselt juhtida.

Uued korterelamud ehitatakse endisele lõbustuspargi territooriumile Kadriorgu. Hoonete aadressid on Pikksilma tn 2, Kiikri tn 3, Tuukri tn 23/1, Tuukri tn 23/2 ning Tuukri tn 25. Majad on projekteerinud tunnustatud arhitekt Hanno Grosschmidt arhitektuuribüroost HG Arhitektuur OÜ.

Nordecon AS ja Metro Capitali kontserni kuuluv ettevõte OÜ Pikksilma Kodu sõlmisid lepingu Tallinna Kadrioru asumisse ehitatava Pikksilma Kodu korterelamute teise etapi ehitustööde teostamiseks. Esimeses ehitusetapis Nordeconi poolt ehitatavale ja mais 2016 valmivale 39 korterile lisandub sellega täiendavad 56 korterit.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785