10. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeameti juhiks sai Priit Sauk

Foto: Erik Prozes
Täna nimetas majandus- ja taristuminister Maanteeameti uueks peadirektoriks eestis varasemalt erinevaid ehitusettevõtteid juhtinud Priit Sauki, kes asub ametisse 14.septembril.

Minister Kristen Michali sõnul rääkisid konkursil Priit Sauki kandidatuuri kasuks tema töökogemus ja otsusekindlus senistel töökohtadel. „Saukil on väga hea kogemustepagas erasektori ettevõtete juhtimisest, mis sobib ka Maanteeameti seatud eesmärkide elluviimiseks. Soovin ameti uuele juhile edu ning kogu Maanteeameti personalile head uut tööhoogu.“

Priit Sauk on pikaajalise ja mitmekesise kogemusega juht, kes on viimastel aastatel juhtinud ehitusettevõtet SRV Ehituse AS. Saukil on juhtimiskogemus ka ettevõtetest Teede REV2 AS, AS YIT Ehitus, AS Koger ja Partnerid ning AS Tartu Maja. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna ehitusinseneri erialal.

"Loodan oma kogemustele tuginedes aidata kaasa Maanteeametis viimastel aastatel alustatud muudatuste elluviimise jätkumisele ja kujundada Maanteeametist uuendusmeelne klienditeenindusele orienteeritud organisatsioon, kus töötavad motiveeritud ja pühendunud spetsialistid." sõnas Priit Sauk.

Maanteeamet on Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi valitsemisalas tegutsev valitsusasutus, mille põhiülesanneteks on teehoiu korraldamine, enam kui 16 500 kilomeetril riigimaanteedel ohutuks liiklemiseks vajalike tingimuste loomine, liikluse ja ühistranspordi korraldamine, teede ehituse järelevalve ning riikliku teeregistri, liiklusregistri ning ühistranspordiregistri pidamine. Maanteeameti aastaeelarve on ca 200 miljonit eurot, ametil on üle 500 töötaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785