28. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiltoni luksushotelli ehitus jättis naabermajad vooluta

Endise Park Hotelli asemele valmiva hotellihoone sarikapidu. Hotelli hakkab opereerima rahvusvaheline kett Hilton. Maja kuulub Olympic Entertainment Groupile, kelle suuromanik Armin Karu ka sarikapärja katuselt alla tõi.
Autor: Eiko Kink
Tallinnas Gonsiori ja Kreutzwaldi tänavatel asuva luksushotelli Hilton ehitusplatsil toimus väike varing, mistõttu vajus kraavi alajaam.

Objekti peatöövõtja Merko Ehitus Eesti kommunikatsiooni-ja turundusjuht Merit Kullasepp ütles Delfile, et kaevetööde käigus tekkis väike varing, mille tagajärjel vajus ajutine alajaam kraavi.

"Õnneks keegi vigastada ei saanud. Vahejuhtumi tagajärjel on paaril naabermajal elektrikatkestus, mille pärast elanike ees vabandame. Merko ja elektriettevõte tegelevad elektriühenduse võimalikult kiire taastamisega," teatas Kullasepp.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785