28. juuli 2015

20 nippi, mida iga ehitusjuht peaks teadma

AS Saint-Gobain Ehitustooted Weberi äriüksuse direktori Mart Arro sõnul tegeletakse neil sel aastal eelkõige äriprotsesside efektiivistamisega – põhiline tähelepanu tootmisprotsessidel.
Autor: Andras Kralla

Pool aastat Äripäeva ehituse rubriiki ja Ehituse erilehte sisaldab tõeliselt häid nõuandeid ettevõtjalt ettevõtjale. Äripäeva ehituse rubriigi tänane lugu toob teieni kõige paremad nipid ja nõuanded, mis avaldavad mõju ettevõtte edule, kasumlikkusele ja efektiivsusele juhtimisele.

Soovitusi kogudes jäi silma, et kõige geniaalsemad ja nutikamad lahendused pole tihti sugugi kõige kallimad ja keerulisemad, vaid lihtsad ja praktiliselt tasuta kättesaadavad - näiteks visioon, kommunikatsioon, planeerimine, kliendi harimine või tagasiside. Skeptikud ütleks kindlasti, et ükski asi siin ilmas ei sünni ilma kuludeta. Tõsi ta on, aga võrreldes uue tehaseseadme ostmise, 10 töötaja või uue tippjuhi palkamisega lähevad kommunikatsioon, kliendi harimine ja tagasiside ikka väga vähe maksma.

Kuidas lihtsate vahenditega edu saavutada loe Äripäevast. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688