23 juuli 2015

Guardian laiendab Euroopas tegevust

Guardiani uus peakontor Bertrange's.   Foto: Guardian

Üks maailma juhtivaid klaasitootjaid Guardian avas Luksemburgis uue energiatõhusa peakontori ning keskendub senisest enam tegevuse laiendamisele Euroopas, teatas ettevõte.

Guardian Industries Euroopa asepresidendi Guus Boekhoudti sõnul ehitas ettevõte uue peakontori, et toetada eelmisel aastal väljatöötatud tsentraliseeritud ärimudelile üleminekut. “Meie lähiaastate prioriteediks on äritegevuse laiendamine Euroopas ning saame seda teha kõige paremini siis, kui kogu ettevõtte tugifunktsioonid on koondunud ühte asukohta,” selgitas Boekhoudt Guardiani otsust investeerida uude peahoonesse praegusel majanduslikult keerulisel ajal, kus siinsed turud on madalseisus.

Guardiani uus peakontor asub Bertrange’i linnas Luksemburgis. Värskelt valminud peakontoris hakkab tööle 120 spetsialisti, kes tegelevad Euroopa turul tarnete haldamise, müügi, turunduse ning teiste ettevõtte tegevust toetavate valdkondadega. “Kaasaegse töökeskkonna pakkumine on üheks eelduseks, et olla atraktiivne tööandja uutele spetsialistidele ning praegustele talentidele,” sõnas Boekhoudt ning lisas, et kõrtehnoloogiaga varustatud ning ülimalt energiatõhus peahoone on asukoha poolest mugav kohtumispaik nii klientidele, töötajatele kui tarnijatele.

Guardian on Ameerika klaasitootja, mille lahendusi kasutatakse ehitusmaterjalidena kaubanduses, hoonete ehitamisel, sisekujunduses ja autotööstuses. Ettevõte tegeleb ka kõrge efektiivsusega klaaskatete arendamisega. Guardianis ja selle tütarettevõttes töötab üle 17 000 inimese ning ettevõte tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas, Lõuna-Ameerikas, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785