23. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Guardian laiendab Euroopas tegevust

Guardiani uus peakontor Bertrange's.
Foto: Guardian
Üks maailma juhtivaid klaasitootjaid Guardian avas Luksemburgis uue energiatõhusa peakontori ning keskendub senisest enam tegevuse laiendamisele Euroopas, teatas ettevõte.

Guardian Industries Euroopa asepresidendi Guus Boekhoudti sõnul ehitas ettevõte uue peakontori, et toetada eelmisel aastal väljatöötatud tsentraliseeritud ärimudelile üleminekut. “Meie lähiaastate prioriteediks on äritegevuse laiendamine Euroopas ning saame seda teha kõige paremini siis, kui kogu ettevõtte tugifunktsioonid on koondunud ühte asukohta,” selgitas Boekhoudt Guardiani otsust investeerida uude peahoonesse praegusel majanduslikult keerulisel ajal, kus siinsed turud on madalseisus.

Guardiani uus peakontor asub Bertrange’i linnas Luksemburgis. Värskelt valminud peakontoris hakkab tööle 120 spetsialisti, kes tegelevad Euroopa turul tarnete haldamise, müügi, turunduse ning teiste ettevõtte tegevust toetavate valdkondadega. “Kaasaegse töökeskkonna pakkumine on üheks eelduseks, et olla atraktiivne tööandja uutele spetsialistidele ning praegustele talentidele,” sõnas Boekhoudt ning lisas, et kõrtehnoloogiaga varustatud ning ülimalt energiatõhus peahoone on asukoha poolest mugav kohtumispaik nii klientidele, töötajatele kui tarnijatele.

Guardian on Ameerika klaasitootja, mille lahendusi kasutatakse ehitusmaterjalidena kaubanduses, hoonete ehitamisel, sisekujunduses ja autotööstuses. Ettevõte tegeleb ka kõrge efektiivsusega klaaskatete arendamisega. Guardianis ja selle tütarettevõttes töötab üle 17 000 inimese ning ettevõte tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas, Lõuna-Ameerikas, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785