8 juuli 2015

Tallinna tuleb uus ärikvartal

Järvevana tee, Tammsaare tee ja Pärnu maantee liiklussõlme naabrusesse plaanitakse uusi kuni kümnekorruselisi ärihooneid, teatas Raepress.

Tallinna Kesklinna Valitsus ja Tallinna Linnaplaneerimise Amet korraldavad kesklinnas Järvevana tee, Tammsaare tee ja Pärnu maantee liiklussõlme naabruses asuvale planeeringualale uusi ärihooneid ehitada võimaldava detailplaneeringu avaliku väljapaneku.

Pärnu mnt 156/Vaari tn 1 kinnistu, Pärnu mnt 158 /Reketi tn 2 kinnistu, Hallivanamehe tn 7 /Vaari tn 3 kinnistu ja Vaari tn 2 kinnistu detailplaneering võimaldab 2,7 ha suurusele planeeringualale uusi ärihooneid ehitada.

Planeeritaval maa-alal asuvad 12-korruseline büroohoone ning kuni 5-korruselised büroo-, parkimis- ja tootmishooned. Planeeritav ala asub Tallinna keskusest lõunas ühe tähtsama väljasõidutee, Pärnu maantee ääres. Piirkonnas on hästi korraldatud ühistransport ning linna keskuse ja teiste linnaosadega on hea ühendus. 

Loe lähemalt Äripäevast. 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785