Narva piiripunkti jalgteesilla ehitab Ehitus5ECO

Narva jalakäijate sild
Narva jalakäijate sild

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) ja Ehitus5ECO OÜ sõlmisid 777 000 euro suuruse lepingu Narva-2 piiripunkti ja jalgteesilla rekonstrueerimiseks.

Ida prefektuuri piirivalvebüroo juhi Indrek Püvi sõnul on ehitustööde eesmärk muuta piiriületus Narva ja Ivangorodi piiripunktides inimeste jaoks mugavamaks, arvestades seejuures ka liikumispuudega inimeste vajadusi. „Ehitustööd toovad ajutiselt kaasa küll pikema vahemaa jalakäijatele, kuid seevastu ehituse lõppedes on sillale ehitatud sademete eest kaitsev galerii,“ lisas Püvi.

Piiripunkt Narva-2 asub kahekorruselises hoones Narva jõe kaldal endise Kreenholmi Manufaktuuri sissepääsuvärava naabruses. Piiriületus Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahel üle Narva jõe toimub 1980. aastal ehitatud Parussinka jalakäijate silla kaudu. Sild on 10-avaline lihttala sild kogupikkusega 184,5 meetrit.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed