3. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva piiripunkti jalgteesilla ehitab Ehitus5ECO

Narva jalakäijate sild
Autor: Riigi Kinnisvara AS
Riigi Kinnisvara AS (RKAS) ja Ehitus5ECO OÜ sõlmisid 777 000 euro suuruse lepingu Narva-2 piiripunkti ja jalgteesilla rekonstrueerimiseks.

Ida prefektuuri piirivalvebüroo juhi Indrek Püvi sõnul on ehitustööde eesmärk muuta piiriületus Narva ja Ivangorodi piiripunktides inimeste jaoks mugavamaks, arvestades seejuures ka liikumispuudega inimeste vajadusi. „Ehitustööd toovad ajutiselt kaasa küll pikema vahemaa jalakäijatele, kuid seevastu ehituse lõppedes on sillale ehitatud sademete eest kaitsev galerii,“ lisas Püvi.

Piiripunkt Narva-2 asub kahekorruselises hoones Narva jõe kaldal endise Kreenholmi Manufaktuuri sissepääsuvärava naabruses. Piiriületus Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahel üle Narva jõe toimub 1980. aastal ehitatud Parussinka jalakäijate silla kaudu. Sild on 10-avaline lihttala sild kogupikkusega 184,5 meetrit.

Eskiis
Autor: Riig Kinnisvara AS
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785