2. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtus vaieldud Pärnu staadioni ehitus saab allkirjad

Pärnu tulevane esindusstaadion
Foto: Pärnu Postimees
Pikalt erinevates kohtuastmetes vaidluse all onud Pärnu esindusstaadioni ehitus sai lõpuks allkirjad. Uut staadionit hakkab ehitama Eventus Ehitus. Kohtuvaidlused kestsid kokku 11 kuud, mistõttu tänavuks planeeritud staadioni valmimine lükkub edasi aasta võrra.

Staadioni ehitusse investeerib Pärnu linn riigi abil üle 6,5 miljoni euro. Lepingu kohaselt kestavad staadioni ehitustööd aasta, alates allkirjastamisest.

Linnapea Romek Kosenkraniuse sõnul on olemasolev staadion on oma elu ära elanud, räämas, hooned on lagunenud. Linn usub, et Pärnu esindusstaadion avatakse juba järgmise suve alguses.

Ehitustööd hõlmavad nii staadioni kui ka tribüünide ehitust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785