Edukas protsessijuhtimine lähtub lihtsusest

Swiss Property tarneahela juht Margus Lepasaar
Swiss Property tarneahela juht Margus Lepasaar

30. aprillil toimus Ehitusuudised.ee sündmus Protsessijuhtimise foorum, kus nii ehitus- kui ka teiste sektorite eksperdid ja juhid nii Eestist kui ka välismaalt rääkisid, kuidas juhtida edukalt muutusi ja kujundada ettevõttes tulemuslikku protsessijuhtimist.

Teiste hulgas esines ka luksusmajade ehitusega ning kinnisvaraga tegelev ettevõtte Swiss Property tarneahela juht Margus Lepasaar, kes lisaks nimetatud ettevõttele on töötanud pikaaegselt ka tehnoloogiahiiu Nokia tarneahela juhina. Uurisime Marguse käest, mis on need olulised aspektid, mida arvestada protsesside ülesehitamisel ja juhtimisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed