4. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edukas protsessijuhtimine lähtub lihtsusest

Swiss Property tarneahela juht Margus Lepasaar
Autor: Veiko Tõkman
30. aprillil toimus Ehitusuudised.ee sündmus Protsessijuhtimise foorum, kus nii ehitus- kui ka teiste sektorite eksperdid ja juhid nii Eestist kui ka välismaalt rääkisid, kuidas juhtida edukalt muutusi ja kujundada ettevõttes tulemuslikku protsessijuhtimist.

Teiste hulgas esines ka luksusmajade ehitusega ning kinnisvaraga tegelev ettevõtte Swiss Property tarneahela juht Margus Lepasaar, kes lisaks nimetatud ettevõttele on töötanud pikaaegselt ka tehnoloogiahiiu Nokia tarneahela juhina. Uurisime Marguse käest, mis on need olulised aspektid, mida arvestada protsesside ülesehitamisel ja juhtimisel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785