22. aprill 2015

Ventilatsioonilabor loob uusi võimalusi sisekliima parandamiseks

Labor 360 kraadises vaates
Autor: Viktoria Tkatšenko, TTÜ personalijuhtimise magistrant

Olukorras, kus kütte- ja ventilatsiooniinseneride pealekasv on pidurdunud otsustas Tallinna Tehnikaülikool eesotsas professor Hendrik Volliga ja mitmete ettevõtetega valmis ehitada atraktiivse labori, mis meelitaks õppima rohkem tulevasi insenere ning pakkuda katsetusvõimalusi ettevõtjatele tootearenduseks.

Labor loodi koos ettevõtetega Swegon Eesti OÜ, ETS NORD AS Hevac OÜ , AS Hiieko ,Siemens OY Eesti filiaal, OÜ Airwave, BL Tehnika OÜ, Systemair AS . Loovtoetajateks on Alari Teede, Andrus Andreson ja Priit Juurmann "DJ P. Julm".

Autor: Sulev Senkel Ehitusuudised.ee Operaator Veiko Tõkman

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688