22. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ventilatsioonilabor loob uusi võimalusi sisekliima parandamiseks

Labor 360 kraadises vaates
Autor: Viktoria Tkatšenko, TTÜ personalijuhtimise magistrant
Olukorras, kus kütte- ja ventilatsiooniinseneride pealekasv on pidurdunud otsustas Tallinna Tehnikaülikool eesotsas professor Hendrik Volliga ja mitmete ettevõtetega valmis ehitada atraktiivse labori, mis meelitaks õppima rohkem tulevasi insenere ning pakkuda katsetusvõimalusi ettevõtjatele tootearenduseks.

Labor loodi koos ettevõtetega Swegon Eesti OÜ, ETS NORD AS Hevac OÜ , AS Hiieko ,Siemens OY Eesti filiaal, OÜ Airwave, BL Tehnika OÜ, Systemair AS . Loovtoetajateks on Alari Teede, Andrus Andreson ja Priit Juurmann "DJ P. Julm".

Autor: Sulev Senkel Ehitusuudised.ee Operaator Veiko Tõkman

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785