Ventilatsioonilabor loob uusi võimalusi sisekliima parandamiseks

TTÜ ventilatsioonilabor
Labor 360 kraadises vaates

Olukorras, kus kütte- ja ventilatsiooniinseneride pealekasv on pidurdunud otsustas Tallinna Tehnikaülikool eesotsas professor Hendrik Volliga ja mitmete ettevõtetega valmis ehitada atraktiivse labori, mis meelitaks õppima rohkem tulevasi insenere ning pakkuda katsetusvõimalusi ettevõtjatele tootearenduseks.

Labor loodi koos ettevõtetega Swegon Eesti OÜ, ETS NORD AS Hevac OÜ , AS Hiieko ,Siemens OY Eesti filiaal, OÜ Airwave, BL Tehnika OÜ, Systemair AS . Loovtoetajateks on Alari Teede, Andrus Andreson ja Priit Juurmann "DJ P. Julm".

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed