16. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT alustab heategevusega

Foto: YIT
Eesti juhtiv ehitus- ja kinnisvaraarendusettevõte YIT Ehitus alustab heategevusega, keskendudes neile, kes väärivad oma kodu.

MTÜ Igale Lapsel Pere motoks on “Iga laps väärib perekonda” visioon on, et iga Eestisse sündinud laps saaks kasvada perekonnas. 

Peeteli kiriku sotsiaalkeskus on pakkunud alates 1997. aastast vaesuses ja ebasoodsas kasvukeskkonnas elavatele lastele toetust hariduse omandamisel ning päästnud tänavalt kümneid lapsi. Keskuses töötab õpilaskodu, kus elamise esmaseks eeltingimuseks on lapse või noore soov jätkata haridusteed.

Varjupaikade MTÜ, mis aitab leida omanikuta loomadele uued kodud.

Alates aprillikuust annetab YIT Ehitus iga YIT kodu ostmisel 100 eurot heategevuseks. Abivajaja saab koduostja ise valida: MTÜ Igale Lapsele Pere, mille eesmärk on vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele kasuperedes kasvamise tagamine, või Peeteli kiriku sotsiaalkeskus, mis pakub vaesuses elavatele lastele ja noortele toetust hariduse omandamisel. Kolmas toetatav ühing on Varjupaikade MTÜ, mis aitab leida kodututele loomadele uued kodud.

“Valisime heategevusorganisatsioonid, mis tegelevad äärmiselt tänuväärse tööga. YIT müüb südame ja mõistusega ehitatud kodusid ja heategevusega soovime anda oma panuse, et Eesti lastel oleks kodu ja hoolitsev perekond,” ütles YIT juhatuse esimees Margus Põim. “Me peame iseenesest mõistetavaks kodu ja perekonna olemasolu, ent Eestis on üle 6000 vanemliku hoolitsuseta lapse, kes kõik väärivad perekonda,” lisas Põim.

 

YIT Ehitus AS on ehitusettevõte, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. Ettevõtte tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt – hoonete ja rajatiste ehitamine – ning elamuarendus. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785