2. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piltuudis: militaarmustriga plekk lööb laineid

Autor: AS Toode
Kui plekist tehtavad hooned on tavapäraselt hallid, siis nüüd on ka Eesti turule tulemas militaarmustrga plekktooted. AS Toode müügijuhi Erki Loigomi sõnul tunnevad sellise pleki vastu huvi enim põllumajandusega ja metsandusega tegelevad inimesed, kes kasutavad materjale kuuride ja panipaikade ehitamiseks.

Loigomi sõnul on esimesd militaarmustriga plekirullid juba Eesti poole teel. Enim on selle mustriga pleki vastu huvi tuntud Balti riikides Leedus. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785