Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 24. märts 2015

Tallinna reidid ehitusobjektidel

Autor: Raul Mee

Tallinna Kommunaalamet alustas koostöös munitsipaalpolitsei ja liikluspolitsei ametnikega iganädalasi kontrollreide ehitusobjektidele, teatas Raepress.

„Reidide eesmärk on jälgida ehitusobjektide heakorraalast seisukorda, et oleks tagatud juurdepääsuteede puhtus, ehitusmaterjalide ja olmeprahi korrektne ladustamine ning oleks tõkestatud ehitusobjektidelt leviv tolm,“ selgitas kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg pressiteate vahendusel.

Lisaks teostatakse igapäevaselt teemaa haljasalade lenduvast prügist koristust ja ühissõidukite peatustes asuvate prügikastide hooldust. Vastavavalt ilmastikutingimustele teostatakse võimalusel kastmist peamagistraalidel ja kesklinna piirkonnas, kus on tihedam liiklusvool.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688