17. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu kinnisvaraturg Balti ahvatlevaim

Foto: Veiko Tõkman
Leedu kinnisvaraturg meelitab teiste välisinvestorite seas ka Vene kapitali, mis juba pikemat aega kodumaalt välja voolab.

Leedu paistab Balti riikide hulgas silma uusarendustega ja võimalusega teenida kõrgemat tootlust.

Ober-Haus Kinnisvara juht Tarmo Kase ütles, et viimasel ajal toimuvad kõige põnevamad ja magusamad arengud just Leedus. „Mina soovitaksin kõigil sinna minna. Eestis on kõik nii nagu ennegi, Lätis on seevastu kõik lihtsalt masendav,“ ütles ta.

Kase sõnul on kinnisvaraturg kõige tervem just Leedus, kus pole olnud Tallinnale omast heitlikku hinnarallit ja Lätit iseloomustavat surnud seisu. Näiteks kasvas aastatel 2013-2014 korterite ostu-müügitehingute arv Vilniuses 8,9%, Eestis aga tehti tehinguid 2,9% vähem kui varem.

Loe edasi Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785