Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 25. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärikinnisvarast sai pensionisammas

Foto: Raul Mee
Sauel asuva ärikinnisvara rentimisega tegeleva ettevõtte Remo KV üks omanik ja haldusdirektor Rein Remma rääkis oma neljandast pensionisambast Äripäeva teemaveebile kinnisvarauudised.ee.

Remma võttis 2003. aastal Merko Ehituse suuromanikult Toomas Annuselt üle ärihoone Sauel, kui Annus kolis Merko Ehituse Tallinna Järvele. Vaata VIDEOT.

Remma ärihoones rendib pinda 15 firmat, teiste seas näiteks Saksamaa metallist garaažiuste tootja Hörmann Eesti esindus, Eesti aasta ettevõtja 2014 Top Marine, lastehoid ja ka kirstuvabrik, mille toodang läheb peamiselt ekspordiks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785