Autor: Sulev Senkel • 12. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere tulemast uuenenud ehitusuudised.ee veebilehele

Foto: Ehitusuudised
Ehitusuudised.ee uue veebilehega läksime üle täiesti uuele ja kaasaegsele platvormile, mille tulemusel on veebileht nüüd mugavalt loetav kõikidelt ekraanidelt, pakub rohkem erialast sisu ning võimalusi oma senistele ja tulevastele külastajatele.

Ehitusuudised.ee teemaveeb toob lugejateni värskeid uudised ehitus ja kinnisvarasektorist juba 7 aastat.

Värskel veebilehel leiad mitmeid olulisi uuendusi.

Uue veebilehe tulekuga liitus ehitusuudised.ee platvormiga vanim ja ainus ehitusvaldkonna teemasid sügavuti kajastav eriala ajakiri Ehitaja. 

Värskel lehel on võimalik:

saada parem ligipääs ajakirja Ehitaja lugudele,lugeda valikut Äripäeva erilehtede Ehitus, Kinnisvara ja Oma maja lugudest,vaadata Äripäeva koostatud ehitusvaldkonna edetabeleid,olla kursis värskete kõrgkoolide teadustööde ja uuringutega,näha referentse parimatest Eesti ehitusettevõtjate projektidestja palju muud.

Et kogu info jõuaks teieni kõige kiiremini, liituge värske ehitusuudised.ee uudiskirjaga artikli alt. 

Tere tulemast ehitusuudised.ee värskele veebilehele!

Edu soovides

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785