11 veebruar 2015

PROJEKT: Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimine

Foto: Lemminkäinen Eesti AS

Ülemiste liiklussõlme osana ehitati Järvevana tee ja Tehnika tn vaheline ühendustee. Kaevati süvend, mille põhja rajati ringtee, külgedel on tugiseinad ning selle kohal on 2 raudteeviadukti. Ülemiste järvest peale pressiv vesi koguti kokku drenaaži- ja sajuveetorudega ning suunati mikrotunnelitorusid pidi läbi Kadrioru Tallinna lahte.

Ehitusuudised.ee pakub võimalust tutvustada ehitussektori ettevõtjatel juba valminud, ehitusjärgus või planeeritavaid objekte. Kui soovid, et ka Teie projekt oleks võta ühendust sulev@ehitusuudised.ee 

Vaata ka teisi projekte.

Projekti nimi: Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimine Tallinnas. Järvevana tee – Tehnika tänava ühendustee rajamine: Tallinna Kommunaalamet: Valmis: ~5,8 milj eur: Tallinn: Taristuobjekt: Lemminkäinen Eesti AS: K-Projekt AS: Teede Projektijuhtimise AS: 08/2011-11/2012: ~12,4 tuh m2 asfaltbetoonist katendeid: AS K-Most, AS Smalger, AS Elektritsentum, AS Telco, OÜ Roadservice

Klient/Tellija

Staatus

Ehitusmaksumus

Asukoht

Kategooria

Peatöövõtja

Projekteerija

Ehitusjärelevalve

Ehitustööde kestvus

Projekti maht

Suuremad alltöövõtjad

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785