11. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PROJEKT: Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimine

Foto: Lemminkäinen Eesti AS
Ülemiste liiklussõlme osana ehitati Järvevana tee ja Tehnika tn vaheline ühendustee. Kaevati süvend, mille põhja rajati ringtee, külgedel on tugiseinad ning selle kohal on 2 raudteeviadukti. Ülemiste järvest peale pressiv vesi koguti kokku drenaaži- ja sajuveetorudega ning suunati mikrotunnelitorusid pidi läbi Kadrioru Tallinna lahte.

Ehitusuudised.ee pakub võimalust tutvustada ehitussektori ettevõtjatel juba valminud, ehitusjärgus või planeeritavaid objekte. Kui soovid, et ka Teie projekt oleks võta ühendust [email protected] 

Vaata ka teisi projekte.

Projekti nimi: Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimine Tallinnas. Järvevana tee – Tehnika tänava ühendustee rajamine: Tallinna Kommunaalamet: Valmis: ~5,8 milj eur: Tallinn: Taristuobjekt: Lemminkäinen Eesti AS: K-Projekt AS: Teede Projektijuhtimise AS: 08/2011-11/2012: ~12,4 tuh m2 asfaltbetoonist katendeid: AS K-Most, AS Smalger, AS Elektritsentum, AS Telco, OÜ Roadservice

Klient/Tellija

Staatus

Ehitusmaksumus

Asukoht

Kategooria

Peatöövõtja

Projekteerija

Ehitusjärelevalve

Ehitustööde kestvus

Projekti maht

Suuremad alltöövõtjad

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785