10. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martti Kiisa: konnatiigis istumine ei vii kuskile!

Foto: Meeli Küttim
Tallinna Tehnikakõrgkoolis poolteist aastat ehitusteaduskonna dekaani ametit pidanud noor professor Martti Kiisa sattus nii ehitusala õppima kui seeläbi ka tehnikakõrgkooli tudengeid õpetama tänu reale õnnelikele juhustele ja motohuvile.

Martti Kiisa kasvas üles Saaremaal ning on oma lapsepõlve- ja kooliaastatega seal väga rahul. Head mälestused seostuvad tal kooliga, Saaremaa Ühisgümnaasiumi matemaatika-füüsika eriklassi tase oli kõrge. “Klassis valitses meeldiv konkurents, õhtuti õpiti koos ja tehti sporti,” võtab ta ise kokku. Martti isa oli õppinud TPI transporditeaduskonnas, töötas tehnilise ülevaatuse süsteemis ja hoidis üleval tehnikahuvi, peres valitses positiivne rivaliteet kahe reaalklassis õppiva venna vahel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785