6. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kus hoida ehitusalast infot?

Foto: Veiko Tõkman
Ehitusettevõtete tegevus nõuab paljude andmete töötlust ning seda distantsilt peakontorist. Kiire suhtlus ja andmevahetus tagab edu objekti valmimisel. Kas panna objektile püsti server, kasutada pilveteenust ja kuidas kaitsta andmeid, saab teada oma ala ekspertidelt 19. veebruaril.

Pilvekonverentsi lisainfo ja registreerimine: Merlin Mägi, telefon 6670 302 või kirjutades [email protected].

19. veebruaril korraldab ituudised.ee Pilve konverentsi (link kodulehele), mis käsitleb pilvetehnoloogia trende, pilvetehnoloogia võimalusi ja väljakutseid organisatsioonides ning turvalisust.

Konverentsil räägib Eesti Telekomi IT teenuste juht Endo Viires Millega tuleb arvestada pilveteenuste valikul ning kas tänapäevased pilved on oma loomult valmis vastu võtma tänast nõudlikku äriklienti kõikides selle keerukustes.

Ehitustegevuses on palju tundlikkke andmeid, mis ei tohi kindlasti lekkida. Konverentsil toob just turvalisusest näite SignWise tegevjuht Tiit Anmann, kes räägib Danske Bank'i näitel, kuidas muuta turvaliselt pilveteenuse abil ühe finantsettevõtte suhtlus kliendiga efektiivsemaks nii riigisiseselt kui piiriüleselt. Luubi all on eesmärgid, kuidas nendeni jõuti ning milliseid tulemusi see tänaseks on andnud.

VAATA KONVERENTSI TÄISKAVA SIIT

Konverentsi soodushind kuni 9. veebruarini on 229 eurot (km-ga 274,80 eurot). Alates 10. veebruarist kehtib täishind 295 eurot (km-ga 354 eurot).

Korraga rohkem kui ühe osaleja registreerimisel ühest maksjaettevõttest kehtib allahindlus 5%.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785