30. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: Mis tagab edu muutuse juhtimisel

Autor: Niklas Modig
Ehitusuudised.ee kutsus Eestisse juhtivate Skandinaavia ettevõtete strateegilise nõustaja Niklas Modigi, kes räägib Skandinaavia edukate ettevõtete õnnestumiste ja ebaõnnestumiste juhtimise köögipoolest.

Paljud räägivad, et nad vajavad või tahavad muutust, ent ei jõua sinna kunagi. Küsisime Rootsi ühelt tunnustatud muutuste juhtimise eksperdilt Niklas Modigilt, mis tagab eduka muutuse ja mis seda takistab.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785