Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 15. detsember 2014

Aspen Grupp: Rasked ajad ei heiduta

Aspen Grupp OÜ on jõudnud oma tänasele positsioonile tänu masinapargi uuendamisele ja täiustamisele, samuti aitas käibekasvule ning Äripäeva ettevõttete müügikasvu koondtabeli esisajasse platseerumisele kaasa mahuka projekti teostus.

Aspen Grupp OÜ juhataja Kaidar Erik ütleb, et 2013. aasta hüppelise käibe ja kasumi kasvu tõi Eesti ajaloo suurima mahuga lammutustööde objekti ehk Aidu karjääri põlevkivitootmiskompleksi edukas teostamine, kirjutab 15. detsembri kuukiri Ehitus. "Edukuse võti oli masinapargi uuendamine ja selle täiustamine lammutusspetsiifikast lähtuvalt," selgitab Erik.

Loe pikemalt Äripäevast või tänasest Äripäeva lisast Ehitus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688