Lauri Leet • 15. detsember 2014
Jaga lugu:

Aspen Grupp: Rasked ajad ei heiduta

Aspen Grupp OÜ on jõudnud oma tänasele positsioonile tänu masinapargi uuendamisele ja täiustamisele, samuti aitas käibekasvule ning Äripäeva ettevõttete müügikasvu koondtabeli esisajasse platseerumisele kaasa mahuka projekti teostus.

Aspen Grupp OÜ juhataja Kaidar Erik ütleb, et 2013. aasta hüppelise käibe ja kasumi kasvu tõi Eesti ajaloo suurima mahuga lammutustööde objekti ehk Aidu karjääri põlevkivitootmiskompleksi edukas teostamine, kirjutab 15. detsembri kuukiri Ehitus. "Edukuse võti oli masinapargi uuendamine ja selle täiustamine lammutusspetsiifikast lähtuvalt," selgitab Erik.

Loe pikemalt Äripäevast või tänasest Äripäeva lisast Ehitus.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee