9. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme selgub „Aasta Ehitaja 2014“

Homme, 10. detsembril, selgub Nordic Hotel Forumis Eesti Ehitusettevõtjate Liidu (EEEL) jõuluseminari raames konkursi “Aasta Ehitaja 2014” võitja.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) korraldas konkursi “Aasta Ehitaja 2014” eesmärgiga leida parim ehitusjuht, kelle töö on pälvinud tunnustuse nii töö tellija, arhitekti, projekteerija kui ka omaniku järelvalve teostaja poolt.

EEEL valib parimat ehitajat alates 2009. aastast, muuhulgas on laiemaks eesmärgiks ehitaja ameti propageerimine ja oma ala parimate tunnustamine.

Avalikule konkursile olid oodatud osalema kõik ehitusjuhid, kellel on erialane kõrgharidus ja eelnev projektijuhtimiskogemus. Konkursi “Aasta Ehitaja 2014” tiitlile võis esitada nii peatöövõtu, kui ka alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt valmis  ajavahemikul: 02. oktoober 2013 – 01. oktoober 2014.

„Konkurss oli üllatavalt osavõtjaterohke. Sellel aastal kvalifitseerus konkursile 18 nominenti, mis annab tunnistust sellest, et heade ehitajate ühiskondlik tunnustamine on vajalik ja seda oodatakse,“ kommenteeris Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevjuht Indrek Peterson.

Homme kell 15.00 Nordic Hotel Forumis algaval EEEL-i jõuluseminaril toimuvad lisaks „Aasta Ehitaja 2014“ võitja väljakuulutamisele mitmed ettekanded.

Avasõnadega esineb EEEL juhatuse esimees Raivo Rand. Lühiülevaate EEEL-i 2014. aasta tegevustest teeb liidu tegevdirektor Indrek Peterson. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler  Ando Leppiman räägib riigi rollist ja võimalustest elukondliku üürituru arengutes  ning majandusekspert Kristjan Lepik esineb teemal “ Investeeringud ja kinnisvara- prognoos lähiaastateks”.

Aasta Ehitaja 2014 auhinna annab üle Majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon, mis tegutseb eesmärgiga kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. EEEL-i kuulub 102 liiget.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785