27. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusseadmete rendiga tegelev Storent saab laienemiseks rahasüsti

Franklin Templeton Investmentsi börsiväline investeerimisfirma Darby Private Equity investeerib Baltimaade juhtivasse ehitus- ja tööstusseadmeid rentivasse ettevõtesse Storent Holding, omandades sellega ettevõttes enamusosaluse. Tehingu finantsdetaile ei avalikustatud.

"Ettevõte sai omale tugeva ja hea reputatsiooniga finantsinvestori ning olulise osa edasiseks laienemiseks vajalikust omakapitalist," märkis AS Storent Investments juhatuse liige Andris Pavlovs "Darby investeeringu saamise järel jätkame oma kasvustrateegiat arendades rendiseadmete parki ja tugevdades turuosa kogu Balti mere piirkonnas ning kaalume uutele turgudele sisenemist," lisas ta.

Hea algus rahvusvaheliseks laienemiseks

"Storendil on turul tugev positsioon, mis võimaldab kasu saada ehitustööstuses aina suurenevast töövahendite rentimise trendist. Investeering võimaldab ettevõttel jätkata oma teenuse parendamist laiendades rendiseadmete parki ja lisades sellesse uusi seadmeliike. Me toetame juhtkonda, kes on oma edukust tõestanud rasketel aegadel ettevõtet arendades. Me usume, et Storendil on tugev pinnas edasiseks rahvusvaheliseks laienemiseks, " kommenteeris Darby Varssavi kontori direktor Arkadiusz Podziewski.

Investeeringu Storenti tegi Darby Converging Europe Fund III (SCS) SICAR, kes on varem investeerinud kahel korral Türgis ja ühel korral Ungaris. Koos Darby Converging Europe Fund III (SCS) SICAR'iga juhib Darby kahte Kesk- ja Kagu-Euroopa sihtotstarbelist fondi, mis on ühtekokku teinud piirkonda 20 investeeringut.

Storent on Baltikumi juhtiv ehitus- ja tööstusseadmete rendifirma omades ulatuslikku rendivõrku kõigis kolmes Balti riigis - kokku 23 rendikeskust.  Storendi asutasid 2008. aastal Andris Bisnieks ja Andris Pavlovs, kes on ka praegu jäänud olulisteks osanikeks ja jätkavad ettevõtte arengu edasist juhtimist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785