6. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes osalevad ehituskonverentsil

Eesti Ehituskonverents 2014 toimub juba järgmise kuu alguses 1.-2. detsembril. Konverents on rahvusvahelisim kõikidest seni toimunud Eesti Ehtiuskonverentsides. Sel aastal tuuvad uusi ideid ja praktilisi kogemusi eksperdid Suurbritanniast, Soomest ja USA-st.

Ehituskonverentsi eesmärk on tuua kokku kogu Eesti ehitussektori otsustajad ning eri ehituse valdkondades tegutsevad ettevõtjad. Selle aasta ehituskonverentsil räägime uutest ideedest ja praktilistest kogemustest, mis võivad muuta kogu ehitussektori senist käitumist ning lähtume küsimusest, mis on Eesti ehitussektori lähiaja tegevuskava e action-plan.

                               VAATA KA OSALEJAID PROGRAMMIST

                                ja REGISTREERU KONVERENTSILE

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785