6. november 2014

Vaata, kes osalevad ehituskonverentsil

Eesti Ehituskonverents 2014 toimub juba järgmise kuu alguses 1.-2. detsembril. Konverents on rahvusvahelisim kõikidest seni toimunud Eesti Ehtiuskonverentsides. Sel aastal tuuvad uusi ideid ja praktilisi kogemusi eksperdid Suurbritanniast, Soomest ja USA-st.

Ehituskonverentsi eesmärk on tuua kokku kogu Eesti ehitussektori otsustajad ning eri ehituse valdkondades tegutsevad ettevõtjad. Selle aasta ehituskonverentsil räägime uutest ideedest ja praktilistest kogemustest, mis võivad muuta kogu ehitussektori senist käitumist ning lähtume küsimusest, mis on Eesti ehitussektori lähiaja tegevuskava e action-plan.

                               VAATA KA OSALEJAID PROGRAMMIST

                                ja REGISTREERU KONVERENTSILE

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688