Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 16. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perefirma eriline tootmishoone

Tööstuslikke mahuteid tootev AS Estanc ehitas möödunud aastal Jüri tööstusparki uue moodsa tootmishoone, mis on omapärane mitmel põhjusel.

Näiteks pole Estanci juhatuse liikme Vaido Palmiku teada viimase paarikümne aasta jooksul Eestis ehitatud ühtegi tootmishoonet, kus oleks võimalik tõsta sajatonniseid raskusi. Samas oli Estancil projekteerijatele-ehitajatele veel üks omanäoline soov: uuel tootmishoonel pidi olema põrandaküte, kirjutab 17. septembri Äripäev ehituse rubriigis.

Loe pikemalt tänase Äripäeva ehituse rubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785