5. september 2014

TREV-2 Grupp ühendas Teede REV-2 ja Kagu Teed

Eesti taristuehituse kontsern AS TREV-2 Grupp ühendas tütarettevõtted Teede REV-2 ja Kagu Teed, teedeehituse ja –hoolde põhitegevusalaga ühendettevõtte ärinimi on alates 4. septembrist AS Teede REV-2.

“Tütarettevõtete ühendamine on osa meie kontserni struktuuri konsolideerimisprotsessist,” kommenteeris TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder. “Teedeehitusele ja –hooldele keskendunud grupi tütarettevõttena jätkab AS Teede REV-2.”

 Ühinemise järgselt lähevad kõik AS-i Kagu Teed lepingulised kohustused üle AS-ile Teede REV-2. TREV-2 Grupi kontserni kuulub viis tütarettevõtet. 2013. aastal oli grupis 14 ettevõtet. TREV-2 Grupp on taristuobjektidele ja rajatistele keskendunudehitusettevõtete kontsern. Grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 500 inimest, kontserni eelmise aasta käive oli 103 miljonit eurot ja puhaskasum 4 miljonit eurot.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688