Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 25. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SRV annab kortereid Soomes proovielamiseks

SRV turundab Soomes kalleid kortereid proovielamise pakkumisega, kirjutab Kauppalehti.

SRV korterite müügijuhi Marja Kuosma sõnul uurib ettevõte samal ajal, kas proovielamist võiks kasutada ka teistes kohtades. Kuosma sõnul on korteri ost üks elu suurotsuseid ja nii oleks mõistlik, kui kliendid saaks enne ostuotsust korterit proovida.

Alates septembrist on huvitatutel võimalik elada nädal aega 94ruutmeetrises kolmetoalises korteris, kus on ka saun ja rõdu sisehoovi. Korter on möbleeritud ja köögis on potid-pannid. Kuosma sõnul võtaks proovielanik kaasa vaid isiklikud asjad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785