22. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valitsus plaanib toetada Tallinna Põhjaväila ehitust

Majandus- ja taristuminister Urve Palo sõnul on riigil plaanis jätkata Euroopa Liidu käimasoleval uuel eelarveperioodil Tallinna tähtsamate transpordiobjektide rajamise toetamist, vahendab Ärileht.

Riik on toetanud eelmisel Euroopa Liidu struktuurfondide perioodil Ülemista liiklussõlme rekonstrueerimist, trammiliinide rekonstrueerimist ja uute busside ostu ligi 140 miljoni euroga.

Minister Palo sõnul on riigi huvi on, et Tallinn oleks kaasaegse taristuga linn, kus meil endil ja külalistel oleks mugav ja kiire liigelda. Linna sissesõidu teede ülekoormusja ummikud on lahendust vajav probleem. Olulistemate ristmike puhul toob minister välja just Russalka ja Haabersti ristmike renoveerimisküsimuste lahendamise.

Majandusministeeriumi arvates on peamine prioriteet Põhjaväila ehitus ja Russalka ristmiku rekonstrueerimine. Samuti toob ministeerium välja ka trammiliini 4 pikendamise Tallinna Lennujaamani ning Vanasadama piirkonna arendamist.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785