19. juuni 2014

Eventus rajab Kiilisse A-energiaklassiga büroopinnad

Kiili Laod OÜ tellimusel ehitab ehitusfirma Eventus Ehitus OÜ Harjumaale Kiili alevisse uue tootmis- ja laohoone, koos A-energiaklassile vastava büroopinnaga.

„Meie esimene arendus Kiilis vallas Kangru teel on välja renditud, kuid uusi rendisoovijaid tuleb pidevalt juurde, seetõttu otsustasime tegevust laiendada uue tootmis- ja laohoone näol, mille kogupindala on  5400 ruutmeetrit,“ ütles Kiili Laod OÜ juhatuse liige Toomas Tõldsepp.

 „Pöörame erilist tähelepanu energiasäästlikkusele, tootmis- ja laohoonetele lisaks valmib üle 500m2 büroopinda, mis vastavad kõrgeimale - A-energiaklassi nõuetele,“ lisas Toomas Tõldsepp  „Peatöövõtja ülesandeks on nii ehitamine kui projekteerimine, mis on selliste hoonete puhul väga mõistlik. Ehitise valmimistähtaeg on ambitsioonikas, mistõttu on meil hea varasemaid analoogseid kogemusi rakendada, et kõik laabuks sujuvalt.“ ütles Eventus Ehitus OÜ juhatuse liige Lauri Kaska. Uue tootmis- ja laohoone projekteerimis- ja ehitustööde valmimistähtajaks on selle aasta november. Hoones paiknevad rendipinnad on rohkem kui poole ulatuses juba omanikud leidnud.

 

2005. aastal asutatud Eesti kapitalil põhineva Eventus Ehitus OÜ peamisteks tegevusaladeks on ehituse peatöövõtt ja ehituse projektijuhtimine.

 Kiili Laod OÜ kuulub ettevõtetele Brandex OÜ ja Hammerhead OÜ.2001. aastal asutatud Brandex OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegutseb maanteetranspordi ja logistika sektoris. Ettevõte  osutab laiapõhjalist valikut logistikateenuseid. 

Kiili laod
Autor: Eventus Ehitus

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688