Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 30. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko aktsionärid hääletasid dividendi poolt

Tänasel Merko Ehituse aktsionäride korralisel üldkoosolekul kinnitati eelmise aasta majandusaruanne, dividendide maksmine ning nõukogu liikmete volituste pikendamine, kirjutab Äripäev.

Vastu võeti järgmised otsused: Kinnitada 2013. majandusaasta puhaskasum 10 399 101 eurot. Maksta eelnevate perioodide puhaskasumist aktsionäridele dividendidena välja kokku 7 257 000 eurot, mis on 0,41 eurot aktsia kohta. Õigus dividendidele on 16. mai kella 23.59 seisuga Merko Ehituse aktsiaraamatusse kantud aktsionäridel. Dividendid makstakse aktsionäridele välja 20. mail, kandes summa aktsionäri väärtpaberikontoga seotud arvelduskontole. Jätta ülejäänud puhaskasum jaotamata.

1)

2)

3)

Otsustati pikendada praeguste nõukogu liikmete Toomas Annuse, Teet Roopalu, Indrek Neivelti ja Olari Taali ametiaega kuni 30. aprillini 2017, s.o kolmeks aastaks pikendamise otsustamisest. Samuti otsustati jätkata nõukogu liikmete tasustamist Merko Ehituse aktsionäride 31.10.2008 üldkoosolekul kinnitatud tingimustel.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785