Põhjamaade suurim ehitusmess avas uusi ekspordivõimalusi 

Põhjamaade suurim ehitustööstusmess “Nordbygg 2014” andis Eesti ehitusettevõtetele esmakordse ühisstendi kogemuse Põhjamaades.

Nordbyggil osalemise kasu ja prestiiži võib hinnata ka selle järgi, et ühisstendil osaleda soovijaid oli Eestist koguni 25: rohkem kui palju võimsamatel naaberriikidel. 

Skandinaavia ehitus- ja kinnisvarasektori suurim kohtumispaik keskendus seekord seminaride ja konverentsidega säästvale ehitamisele ning planeerimisele. Partnerriigiks oli valitud üks edukamaid riike selles vallas maailmas – Saksamaa. Messil rõhutati, et mitmed Saksamaa ettevõtted on võitnud mahukaid hankeid Rootsis, teistpidi on mitmed Rootsi ettevõtted huvitatud oma toodangu müümisest suurele Saksamaa turule.

Eesti ühisstendil oli 84 m2 pinnal koos ehk veidi liiga palju ettevõtteid ja nende toodangute näidiseid, ent kohe messi esimesel päeval märkisid mitmed esindajad ajakirja Ehitaja pärimise peale, et juba oli toimunud mitu kasulikku kohtumist ning sõlmitud ka paar eellepingut. 

Nordbyggi ehitusmessil osalemist oli OÜ TMB Element müügi- ja turundusdirektor Mai Mitti sõnul ettevõttes kaalutud alates 2011. aastast. Ka kahe aasta tagust messi külastades saadud muljed kinnitasid messi sobivust ettevõtte Rootsi-suunalise ekspordi edendamiseks.

Kes Eesti ehitusettevõtjatest Skandinaavia suurimal ehitusmessil osalesid ja mis kasu see neile tõid, loe 12. mail ilmuvast ajakirjast "Ehitaja".
Telli ajakiri

Osale arutelus

  • Lauri Leet

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed