Autor: Mari Mets • 23. aprill 2014

Villu Reiljan nõustab lauda­ehitust ja kaitseb loodust

Endine keskkonnaminister, maadevahetuse- ja pistiseskandaaliga avalikkusest Luua metsade vahele tõmbunud Villu Reiljan tegutseb Silikaat Grupi nõunikuna looduskaitse ja põllumajanduse vallas. Usina palgatöö kõrval Silikaadi kontsernis on eksministril isegi oma firma pidamine soiku jäänud.

Aastaid varju hoidnud Villu Reiljan on meediale antud üksikutes intervjuudes öelnud, et pärast ministrikoha kaotamist oli ta töötu vaid viis päeva. Poliitikat kommenteerides on ta aga öelnud, et maainimeste huvide eest ei seisa praegu mitte keegi. Nüüd on tal käed-jalad erasektoris tööd täis ja päevapoliitikat ei soovi skandaalselt ametist taandunud minister enam üldse kommenteerida.

Milles seisneb nõuniku töö Silikaadis?

Mis käsk antakse, seda teen.

Kas annate nõu ainult keskkonnaküsimustes või ka muudes valdkondades? Keskkonnateemadega tegelevad meil teised spetsialistid. Mina tegelen klassikalise looduskaitsega, mis puudutab kaevandamisalasid, põllu­majandust – praegu hakkasime ehitama 1500pealist loomalauta. Igasuguseid väiksemaid asju on ka.

Loe täispikka intervjuud 23. aprilli Äripäevast

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688