Kahjunõue ehitusobjektil136 000 eurot

Märts tõi Seesamile 40% rohkem kahjusid kui mullu, suurim hüvitis oli seotud ühe Tallinna ehitusobjektiga.

"Hüvitatud said mitmed väga suured kahjud. Suurim hüvitis summas 136 000 eurot oli seotud ehitus- ja paigaldustööde kindlustusega, kus kahju sai üks Tallinna ehitusobjekt," kommenteeris Seesami kahjukäsitluse osakonna juhataja Ly Jõhvik.

Märtsis hüvitas Seesam klientidele kahjusid enam kui 1,4 miljoni euro eest, millest 614 000 eurot maksti välja kaskokindlustuse raames. Järgnesid liiklus- ja kodukindlustuse hüvitised 223 000 ja 203 000 euro väärtuses.

"Kaskokindlustuses olid suurimad hüvitised taas seotud vedukautodega. Kolm vedukit ja üks haagis said liiklusõnnetustes nii suuri vigastusi, et nende taastamine ei olnud põhjendatud ja mainitud nelja sõiduki hüvitis kokku oli 173 000 eurot. Hüvitamisele läks ka üks varastatud Volkswagen Touareg," rääkis Jõhvik pressiteates.

Õnnetusjuhtumikindlustuses hüvitas Seesam kahju, kus kindlustatu kukkus tänaval libedaga ja sai nii tõsiseid vigastusi, et talle määrati püsiv puue. Tegemist oli jala pindluu murru ja hüppeliigese vigastusega. Õnnetusjuhtumikindlustuse lepingu alusel sai klient Seesamilt hüvitist üle 18 000 euro.

Võrreldes veebruarikuuga jäi Seesami üldine hüvitiste tase samaks, vähenedes  2%. Märtsis suurenesid väljamaksed ettevõtte varakindlustuses, ehitus- ja paigaldustööde kindlustuses ning õnnetusjuhtumikindlustuses. Võrreldes 2013. aasta märtsiga on kahjuhüvitiste tase tõusnud aga 40%.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed