14. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skandinaavia edukamate tippjuhtide strateegiate nõustaja 15. mail Tallinnas

Ehitusuudised.ee kutsus Eestisse juhtivate Skandinaavia ettevõtete strateegilise nõustaja Niklas Modigi, kes räägib Skandinaavia edukate ettevõtete õnnestumiste ja ebaõnnestumiste juhtimise köögipoolest.

 

 

Toimumisaeg: 15. mai, Kell 12.00–16.30  Hotell Olümpia

Koht:

Töökeel on inglise keel

AS Äripäev ja ehitusuudised.ee kutsuvad kõiki Eesti ettevõtete omanikke ja juhte saama ideid Skandinaavia ja maailma edukamate ettevõtete strateegilise juhtimise köögipoolelt ning leidma võimalusi, kuidas seda oma ettevõttes paremate tulemuste nimel kohandada. Maailma ja Skandinaavia edukamate ettevõtete kogemustest ja õppetundidest räägib NIKLAS MODIG, kes on olnud edukas strateegiline nõustaja ettevõtetele ABB, Ericsson, Saab Group, Scania, Siemens, SEB, Vattenfall, Volvo Cars, Telenor ning paljudele tippsportlastele Rootsis. Lisaks uurinud mitu aastat, mis toimub maailma ühe edukama autotootja Toyota juhtimise südames tegelikult ja kuidas neid edukalt rakendada Skandinaavia ettevõtetes. Niklas Modig on Rootsis hinnatumaid esinejaid viima juhtide inspireerimisel ellu muutusi, mis muudavad ettevõtted edukateks.

Päeva peateemad:

• Peamised lähtekohad ettevõtte tegevuse tõhusamaks muutmisel• Skandinaavia edukamate ettevõtete strateegiate võtmetegurid.• Äriprotsesside strateegiate kujundamine ja muutuste juhtimine.• Ettevõtte võtmeisikute rollide muutused.• Miks osa ettevõtteid ebaõnnestub?• Kogemused, õppetunnid Skandinaavia ja maailma juhtivamatelt ettevõtetelt.

                                                                                                          REGISTREERU SIIN

Osalemistasu registreerumisel 21. aprillini 169 eurot (km-ga 202,8 eurot).

Osalemise info:

Osalemistasu 22. aprillist 199 eurot (km-ga 238,8 eurot).

Lisainfo ja registreerimine:, tel 667 0234.

[email protected]

VAATA REGISTREERUNUD OSALEJAID

IDEED 2014 toetab:

Niklas Modigist lähemalt:

Niklas Modigit tuntakse Skandinaavias kui üht parimat tippjuhtide motiveerija ning inspireerijana. Teda on nimetatud Rootsi 101 supertalendi hulka. Enne Skandinaavia ettevõtete nõustamist viis Niklas läbi üle maailma põhjaliku uurimise, kuidas juhitakse maailma edukamaid ettevõtteid. Tal õnnestus pääseda läbi tiheda sõela edukaima autotootja Toyota juhtimise südamesse, õppida lähemalt mis tagab selle ettevõtte pideva edukuse. Pärast seda jagab Niklas oma kogemusi ja teadmisi Skandinaavia ettevõtetele, aidates sellega saavutada protsessi efektiivsusele, kasumlikkusele, kliendile orienteeruvatele ning pidevat arengut säilitavatele ettevõtetele.

NB! Nüüd on ta valmis seda kõike jagama ka Eesti publikule.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785