1. aprill 2014
Jaga lugu:

Ülemiste laieneb pilvedesse, nurgakivi sai esimene virtuaalne büroohoone

1. aprillil asetatati Ülemiste Citys nurgakivi uuele virtuaalsele büroohoonele. Eesti esimesed 35-terabaidised virtuaalsed kontoripinnad hakkavad asuma otse pilves. 

Pilveandmetöötlustehnoloogiat kasutades on tarkvarainsenerid projekteerinud meeldiva kontorikeskkonna, mida töötajad saavad nautida kodust lahkumata. Virtuaalkontori lisateenused on laiahaardelised alates virtuaalsekretärist ja -kohvist kuni jõusaali ja arvutipesulani. 

"Üle 50% pindadest on juba omale üürniku leidnud", kinnitas Mainor Ülemiste juhatuse esimees Toomas Aak. “Lähiajal plaanime ehitada veel 3000 terabaiti kontoripindu nii kiud- kui rünkpilvedes. Virtuaalbüroopindade edu innustab ehitama ka virtuaalhotelli, lasteaeda ja kooli. Plaanide kohaselt pakub Ülemiste City mõne kuu pärast 360kraadist virtuaalteenuste paketti, mis katab kõik kaasaegset elu- ja töökeskkonna vajadused,” selgitas Aak.

"See on Eesti e-eduloo osa", kinnitas Aak. "Ainuüksi Euroopas on koduta tuhanded inimesed ja firmad. Virtuaalmajutus on perspektiivikas ja väga kuluefektiivne lahendus ka sotsiaalprobleemide lahendamiseks."

Uudis on ilmunud 1. aprillil.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee