Selgusid tänavused suuremad tee-ehitustööd

Käesoleval aastal tuleb enim tee-ehitust Tallinna ja Tartu ümbruses. Maanteeameti peadirektori asetäitja ehituse ja arengu alal Kaupo Sirk ütles, et amet üritab lühendada ehitusaegu, et häirida vähem liiklust.

Ehitus Tallinnas ja selle ümbruses:

- Pirita jõe sillad

- Kurna liiklussõlm- Kurna-Luige ühendustee- Topi liiklussõlme ühendus Alliku-Laagri-Hüüru maanteega- Topi liiklussõlm

Ehitus mujal Eestis:

- Kodasoo-Kiiu

- Pillapalu-Aegviidu- Venevere-Pärniku- Tammispää-Vilusi- Kose-Nõmbra- Türi asulavaheline lõik- Risti-Palivere- Riisipere-Risti- Kiia-Paldiski- Nurme-Papsaare- Tammiste-Pärnu- Tartu läänepoolse ümbersõidu I ehitusala- Tartu läänepoolse ümbersõidu V ehitusala- ESTLAT piiriülese koostöö projekt

Sirk lisas, et käesoleval aastal keskendutakse palju ka liiklusohtlike kohtade kõrvaldamisele. Üle Eesti ehitatakse ümber 65 ohtlikku lõiku, mis on Sirgi ütlust mööda paarikümne koha jagu rohkem, kui möödunud aastal. "Parandame pisemaid teelõike väiksemates kohtades, sellest ka rekordiline liiklusohtlike kohtade arv," selgitas ta.

 

Foto: Maanteeamet
Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785