Mainor Ülemiste käive kasvas 25% ja kasum 60%

Ülemiste City ärilinnaku arendaja Mainor Ülemiste ASi käive kasvas mullu 25 protsenti ja puhaskasum 60 protsenti.

Mainor Ülemiste käive ulatus 2,73 miljoni euroni, ärikasumit teeniti 1,53 miljonit ning puhaskasumit 3,94 miljonit eurot.

Ettevõtte juhatuse esimehe Toomas Aaki sõnul astus Ülemiste City eelmisel aastal suurte sammudega edasi. "Koos arenduspartner Technopolisega valmis piirkonnas kolm uut kümnekorruselist büroohoonet ning linnakus töötavate inimeste arv kasvas 2500 võrra," selgitas ta pressiteates.

Ettevõte investeeris mullu üheksa miljonit eurot – suurendas üüripinna mahtu 6800 ruutmeetri võrra, ligi 75 000 ruutmeetrini, ostis juurde kaks kinnistut ja ühe suure hoone ning investeeris seadmetesse ja üldise ettevõtluskeskkonna parendamisse.

Aaki sõnul ehitatakse ka tänavu linnakut edasi ja uute üüripindade lisandumisega oodatakse aasta lõpuks 20protsendilist käibekasvu. "Investeerime tänavu piirkonda veel kaheksa miljonit eurot, mille eest ehitatakse valmis kaks tootmis- ja kontorihoonet, võimla ning alustatakse uue 13korruselise büroo ehitusega ning jätkatakse olemasolevate pindade renoveerimisega," märkis ta.

Mainor Ülemiste ASis töötas eelmise aasta lõpus 11 inimest.

Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud linnaosa. 35 hektaril on välja ehitatud ligi 72 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda 200-le ettevõttele ja 6000 töötajale.

2025. aastaks plaanitakse rajada kokku 200 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, spordikompleks, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud.

Ülemiste City linnaosa arendavad Mainor Ülemiste AS ja Technopolis Ülemiste AS.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed