Autor: Indrek Kald • 20. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner Kinnisvara kasum kasvas 175%

1Partner Kinnisvara eelmise aasta kinnisvarateenuste käive kasvas 56 protsenti ja kasum 175 protsenti, vahendab Äripäev.

Ettevõtte mullune kinnisvarateenuste käive oli 1,8 miljonit eurot ja kasum 475 000 eurot. Kogu 1Partner grupi käive oli 3,8 miljonit ja kasum 535 000 eurot.

1Partner Kinnisvara juhatuse esimehe Martin Vahteri sõnul läks mullu äri alates maikuust stabiilselt üles ja kogu grupi käive tegi aasta lõpuks rekordi. "Töötasime rohkem ärikinnisvara ning soome ja vene maaklerite osakondadega ja tõusime mullu kindlalt Tallinna suurimaks kinnisvarafirmaks," ütles Vahter pressiteates.

Eelmisel aastal palkas 1Partner Kinnisvara ka paarkümmend uut töötajat.

Vahteri kinnitusel on kinnisvaraturg aktiivne ja selle tulemusena läks mullu hästi kogu sektoril. "Mind teeb veidi murelikuks kinnisvara kiire hinnatõus, mis pikas perspektiivis ei mõju hästi vahendusfirmale ega ka klientidele," ütles ta.

1Partneri põhiteenused on kinnisvara vahendus, hindamine, ehitamine ning investeeringute juhtimine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785