Autor: Romet Kreek • 13. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus avaldab infot väiksemate lepingute kohta

Merko Ehitus avalikustab nüüd infot senisest väiksemate ehituslepingute kohta.

Kui seni on Merko Ehitus avaldanud börsi kaudu infot vähemalt 5 mln euroste ehituslepingute kohta, siis uue teabe avalikustamise korra alusel teavitatakse eraldi börsiteatena üksikutest ehituslepingutest, mille väärtus ületab 3 miljonit eurot (käibemaksuta ja riigihanke korral ilma tellija reservita), teatas ettevõte börsile. Infot avaldatakse ainult sõlmitud lepingute kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785