26. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnlog kasvatas Eestis käivet ligi 80%

Eestlaste huvi palkmajade vastu on kasvanud, mida näitab ka ettevõtte suur käibekasv 2013. aastal. Eelkõige huvitusid eestlased eksklusiivsematest puitmaja projektidest ja uudsetest ehituslahendustest.

Finnlog OÜ tegevjuhi Alar Antoni sõnul soodustab jätkuv korterihindade kasv majade soetamist ja pea kahekordistunud käive kohalikul turul näitab suurenenud huvi puitehitiste vastu.

„Eestlased eelistavad üha teadlikumalt ka ehitusturul tervislikumaid tooteid. Looduslähedus, praktilisus ning moodne arhitektuur loob Põhjamaade eeskujul eelduse tugeva Eesti palkmajade kultuuri arenguks,“ kommenteeris Anton klientide eelistust palkmajadele.

Finnlog OÜ algatas Eesti turul positsiooni tugevdamiseks alates käesoleva aasta veebruarist ehituslahendust, mis võimaldab palkmaju ehitada mitmes etapis ja seeläbi soodustab järk-järgulist kinnisvara soetamist.

Ettevõte tegi möödunud aastal mitmeid välisturgudele suunatud investeeringuid, alustati aktiivset tegutsemist Norras ning loodi kontakte ka mitmetel teistel Euroopa ja Aasia turgudel. Peamine eksportturg on olnud Venemaa, kus on saavutatud kindel turupositsioon.

Finnlog OÜ kuulub Finnlamelli Eesti ettevõtete gruppi ning keskendub peamiselt Soome liimpuidust palkmajade arhitektuurilahenduste väljatöötamisele, müügile ning majade püstitamisele nii Eestis kui ka välisturgudel.

Ettevõtte tegevust tunnustati 2012. aastal Eduka Eesti Ettevõtte tunnistusega. Finnlamelli Eesti grupi netokäive 2013. aastal oli ligi 4,85 miljonit eurot.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785