Autor: Juuli Laanemets • 23. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RKAS plaanib suurhanke jaotamist osadeks

Riigi Kinnisvara juhatuse liige Elari Udam andis haldusuudised.ee veebile intervjuu  ja ütles, et lähiajal kuulutab ettevõte välja mitmeosalise suurhanke tehnohooldus- ja heakorrateenustele, kogumaksumusega 41 miljoni eurot.

Lepingud sõlmitakse pikema aja peale ja vaadatakse üle iga kahe aasta tagant.

Rääkige palun lähemalt planeeritavast suurhankest.

Riigi Kinnisvara juhatuse liige Elari Udam (EU):  Oleme koondanud nimekirja suure hulga objekte meie haldamisalas, et teha põhjalikud ja kvaliteetsed hanked nii tehnohooldus- kui heakorrateenustele. Mahud on päris suured, 218 objekti ja tahame teha kuni 6 aastased lepingud. Sellise sisuga, et muutuvas majanduskeskkonnas oleks pooltel kahe aasta pärast võimalik üle vaadata, kas majanduskeskkond võimaldab lepingut jätkata. Ühelt poolt saame hinnata, kuidas oleme tööde kvaliteediga rahul, teiselt poolt saab töö teostaja analüüsida, kas selliste hindadega on võimalik kvaliteetset teenus pakkuda. Nii on võimalus lepingust kahe aastaste tsüklitena välja minna. Meie anname optsiooni kuue aastaste lepingutena, nii heakorrale- kui tehnohooldusele. Mahud on päris suured, üle 200 objekti üle Eesti, hõlmates 300000 – 400000 ruutmeetrit.

Mis on hanke planeeritavaks maksumuseks?

Intervjuu jätkub Äripäeva teemaveebis Haldusuudised.ee.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785