Lego klotsidest ehitatud maja 3200 euro eest

Kinnisvaraportaalis KV.ee on selle aasta algusest müügis Lego klotsidest ehitatud maja. Maja hinnaks on märgitud 32000 eurot.

Kuulutuses märgitakse maja kui heas seisukorras möbleerimata 1-toaline maja. Maja on äsja valminud kvaliteetsetest Taani ehitusmaterjalidest Legodest. Majal on kolm akent ja üks uks. Maja võib viia lasteaedade-koolide, poodide, raamatukogude, bussipeatuste või muu vajaliku lähedusse.

Kui aga soovite teada, mis päris kinnisvaraturul toimuma hakkab, võta osa 20. veebruaril Tallinnas toimuvast Äripäeva kinnisvarakonverentsist. Tänase seisuga on Äripäeva Kinnisvarakonverentsil 20. veebruaril 80 osalejat ja registreerumine jätkub hoogsalt.

Vaata lähemalt kava ning registreeri end konverentsile!

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed