22. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lego klotsidest ehitatud maja 3200 euro eest

Kinnisvaraportaalis KV.ee on selle aasta algusest müügis Lego klotsidest ehitatud maja. Maja hinnaks on märgitud 32000 eurot.

Kuulutuses märgitakse maja kui heas seisukorras möbleerimata 1-toaline maja. Maja on äsja valminud kvaliteetsetest Taani ehitusmaterjalidest Legodest. Majal on kolm akent ja üks uks. Maja võib viia lasteaedade-koolide, poodide, raamatukogude, bussipeatuste või muu vajaliku lähedusse.

Kui aga soovite teada, mis päris kinnisvaraturul toimuma hakkab, võta osa 20. veebruaril Tallinnas toimuvast Äripäeva kinnisvarakonverentsist. Tänase seisuga on Äripäeva Kinnisvarakonverentsil 20. veebruaril 80 osalejat ja registreerumine jätkub hoogsalt.

Vaata lähemalt kava ning registreeri end konverentsile!

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785