21. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korteriostja palus sauna testima maakleri ja perenaise

Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Margit Sild rääkis mõningaid põnevaid seiku, mis tuleb kinnisvaramaakleri tööpäevas ette.

Loe pikemalt Äripäeva müügijuhtimise teemaveebist Best Sales, milliste huvitavate seikadega on Sild veel kokku puutunud. Millised tegevused võtavad kinnisvaramaakleri tööpäevas kõige rohkem aega ning millised neid on ebameeldivad ja toredad ettevõtmised.

Margit Sild kommenteerib 20. veebruaril Äripäeva Kinnisvarakonverentsil maaklerite tasemeuuringu tulemusi. See uuring annab esimest korda Eestis kvalitatiivse hinnangu maakleritele kinnisvarafirmade lõikes. Uuringu tulemused on kättesaadavad vaid Kinnisvarakonverentsil osalejatele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785