21. jaanuar 2014

Korteriostja palus sauna testima maakleri ja perenaise

Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Margit Sild rääkis mõningaid põnevaid seiku, mis tuleb kinnisvaramaakleri tööpäevas ette.

Loe pikemalt Äripäeva müügijuhtimise teemaveebist Best Sales, milliste huvitavate seikadega on Sild veel kokku puutunud. Millised tegevused võtavad kinnisvaramaakleri tööpäevas kõige rohkem aega ning millised neid on ebameeldivad ja toredad ettevõtmised.

Margit Sild kommenteerib 20. veebruaril Äripäeva Kinnisvarakonverentsil maaklerite tasemeuuringu tulemusi. See uuring annab esimest korda Eestis kvalitatiivse hinnangu maakleritele kinnisvarafirmade lõikes. Uuringu tulemused on kättesaadavad vaid Kinnisvarakonverentsil osalejatele.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688