Korteriostja palus sauna testima maakleri ja perenaise

Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Margit Sild rääkis mõningaid põnevaid seiku, mis tuleb kinnisvaramaakleri tööpäevas ette.

Loe pikemalt Äripäeva müügijuhtimise teemaveebist Best Sales, milliste huvitavate seikadega on Sild veel kokku puutunud. Millised tegevused võtavad kinnisvaramaakleri tööpäevas kõige rohkem aega ning millised neid on ebameeldivad ja toredad ettevõtmised.

Margit Sild kommenteerib 20. veebruaril Äripäeva Kinnisvarakonverentsil maaklerite tasemeuuringu tulemusi. See uuring annab esimest korda Eestis kvalitatiivse hinnangu maakleritele kinnisvarafirmade lõikes. Uuringu tulemused on kättesaadavad vaid Kinnisvarakonverentsil osalejatele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed