Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prantslastest investorid plaanivad ehitada uue hotelli Tallinna südamesse

Eesti vastu näitab peale Hiltoni hotelliketi huvi üles ka suur Prantsuse hotellifrantsiis Accor.

Kinnisvarainvesteeringutega tegeleva Palmgrupp OÜ juhatuse liikme Janno Roki sõnul on ettevõte sõlminud Prantsuse hotellifrantsiisiga Accor lepingu kahe hotelli haldamiseks, kirjutab Postimees.

Rokk ei saa rääkida veel täpsest ajakavast, sest projektile otsitakse rahastust. Arendus kerkiks OÜ Palmgrupile kuuluvatele kinnistutele aadressil Hobujaama 12 ja 14a, mille alal on ka Hobujaama busside seisuplats.

Accor, kes haldab 3555 hotelli 92 riigis, tuleks Eestisse oma Adagio ja Ibise kaubamärgiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785