Kopli liinid võib osta Briti firma

Reedel otsustas Kopli liinide müügi ettevalmistamise ja läbiviimise komisjon kvalifitseerida Ühendkuningriigist pärit ettevõtte.

Kvalifitseerunud firma on Ransome´s Trading Holding Company Ltd, kelle Eesti esindaja on EST Kinnisvara OÜ. Teine pakkumise esitanud ettevõte ei vastanud esitatud nõuetele ja seetõttu edasistel läbirääkimistel ei osale.

Kinnistud müüakse ühtse müügiobjektina kaheetapilise kombineeritud pakkumise korras alghinnaga kokku 1,5 miljonit eurot.

Kopli liinide projekt hõlmab ca 17 ha suuruse maa-ala, millest hoonestatavate kinnistute pindala on ca 6 ha, ligi 11 ha on aga üldkasutatav, ühiskondlike ehitiste ja transpordimaa. Kopli liinide ja lähiala detailplaneeringu kohaselt on võimalik alale ehitada ühe- kuni viiekorruselisi korterelamuid - kokku kuni 527 korterit - ja 38 ühepereelamut.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed