Autor: Ave Lepik • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirmade kindlustunne halvenes novembris järsult

Ehitusettevõtete kindlustunne halvenes peagi lõppeva novembri jooksul järsult, näitab Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) usaldusbaromeeter.

EKI kinnitab, et ehitusettevõtete kindlustunne halvenes viimase kuuga järsult - see on 16 punkti halvem kui eelmisel aastal samal ajal ning oluliselt halvem pikaajalisest keskmisest. 64% ettevõtetel töömaht järgneva kolme kuu jooksul kahaneb ja iga kolmas ettevõte vähendab töötajate arvu. Ehitustööde hinnad võivad kohati ka odavneda, sest vaid 7% ettevõtetest näeb ette hindade tõusu ja 15% langust.

Loe edasi Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785