18. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehituskonverentsi tasuta pääsme võitis Toomas Heinsalu

Ehitusuudised.ee viis eelmine nädal läbi lugejaküsitluse, mille auhinnaks oli tasuta pääse 4. ja 5. detsembril toimuvale Eesti Ehituskonverents 2013 sündmusele. Fortuuna valis võitjaks Toomas Heinsalu. Palju Õnne!

Kuidas loos läbi viidi. Iga esmaspäev toimub ehitusuudiste korraline koosolek, kus palusin kolleegide abi, öelda üks number. Selleks õnnenumbriks oli 27.

Kellele seekord loosiõnn ei naeratanud, on endiselt oodatud osa saama selle aasta suurimast ehituskonverentsist.

Vaata juba registreerunud osalejaid ja kava konverentsi kodulehelt

                      www.ehitusuudised.ee/ehituskonverents2013/

                              REGISTREERU KONVERENTSILE KOHE

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785