Autor: Alyona Stadnik • 13. november 2013

Aeroc: passiivmajale pole mõtet alternatiivi otsida

Jamärä kaubamärgi all passiivmaju tootva Aeroc Internationali müügidirektori Margus Oja sõnul pole passiivmajale mõtet alternatiivi otsida, sest passiivmaja eesmärk on väga madalate küttekuludega hoone, mis on arhitektuurselt hästi tehtud.

"Inimesed uurivad, kuidas hoida küttekulusid kokku. Kas nad tunnevad huvi passiivmajade vastu, see on teine teema," märkis Oja. "Inimestel on segadus, nad ei tea, mis on mis," lisas ta. Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist. 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688