Autor: Alyona Stadnik • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aeroc: passiivmajale pole mõtet alternatiivi otsida

Jamärä kaubamärgi all passiivmaju tootva Aeroc Internationali müügidirektori Margus Oja sõnul pole passiivmajale mõtet alternatiivi otsida, sest passiivmaja eesmärk on väga madalate küttekuludega hoone, mis on arhitektuurselt hästi tehtud.

"Inimesed uurivad, kuidas hoida küttekulusid kokku. Kas nad tunnevad huvi passiivmajade vastu, see on teine teema," märkis Oja. "Inimestel on segadus, nad ei tea, mis on mis," lisas ta. Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785